Recentie nummer 1:


Ik kwam bij Claudia doordat ik in de Westfriese Deals haar aanbieding zag. Ik was al meteen geïnteresseerd omdat ik op dat moment nogal wat stress ondervond. 

Ik had geen idee wat ik er verder van moest verwachten. 

 

De eerste sessie was ik binnen een minuut meteen op mijn gemak bij Claudia. Zij is een hele spontane, open vrouw waarbij je meteen je verhaal verteld. 

De behandeling was ontspannend en gelijk heel intens. Zeker na de eerste behandelingen kon ik thuis zo op de bank in slaap vallen. 

 

Onderwerpen die ik niet had aangesneden voelde ze toch feilloos aan in mijn lichaam. 

Ik heb in het begin regelmatig een behandeling gehad waarbij ik kon merken dat mijn stress minder werd, ook mijn omgeving merkte dit meteen aan mij. Daardoor werden de mensen in mijn omgeving ook rustiger. 

 

Mijn lichamelijke klachten behandelde Claudia ook. Ook deze klachten verminderden snel. 

 

Nu ga ik nog 1 x in de 2 maanden naar Claudia gewoon voor ‘onderhoud’ zoals ik het noem. Even heerlijk ontspannen door de behandeling en lichamelijke klachten die weer langzaam terug kwamen weer extra behandelen. 

Na elke behandeling blijven de klachten langer weg. 

 

Ik ben ongelofelijk blij dat ik met Claudia in aanraking ben gekomen, letterlijk en figuurlijk 🙂 Het heeft mijn leven echt een stuk fijner gemaakt

Recentie nummer 2:

Ik heb 8 jaar lang knieklachten gehad. Tot ik op een moment niet meer wist wat ik er tegen kon doen.
Via mijn moeder kwam ik bij Claudia terecht.
 Ze heeft me heel goed geholpen en de behandelingen waren erg prettig om te mogen ervaren. Na 4 behandelingen was ik pijn vrij nu loop ik al een half jaar zonder knieklachten dit is heel fijn om ook mee te maken.

 

Recentie nummer 3:

Claudia heeft mij behandeld omdat ik last had van stress en restless Legs. De behandelingen waren nieuw voor mij en vooral de eerste keer kwam ik erg relaxed thuis. Ik sliep ook beter. Na 4 behandelingen zijn ook mijn restless Legs klachten minder. Claudia is erg betrokken.

Recentie nummer 4:

Claudia heeft mij behandeld aan mijn pijnlijke heup/onderrug. De klachten zijn veel minder en ik kan weer hardlopen, na 2 behandelingen, zonder dat ik rekening hoef te houden met mijn heup/onderrug. Ook ik heb de betrokkenheid en gedrevenheid van Claudia als erg fijn ervaren.